Nemme Penge


Bogen handler om de to spektakulære narkosager, og det venskab der opstod mellem os..
 
Humor, hashsmugling og venskab.
Nemme Penge er en hæsblæsende, humoristisk og medrivende fortælling om en lukket verden, som almindelige mennesker ellers aldrig får indblik i, fortalt af brødrene selv, den ældste brors kæreste - som også måtte en tur i fængsel – og undertegnede.
Den handler om hashsmugling i millionklassen, arbejdsmoral på den forkerte side af loven, svigt og brutale hævnaktioner. Om skududvekslinger og et bombeattentat, som var tæt på at tage livet af den yngste bror.
 
Men først og fremmest er Nemme Penge en historie om et usædvanligt venskab mellem to lovovertrædere og den efterforsker der sendte dem bag tremmer. Opstået gennem talløse afhøringer over en tiårig periode og med et udgangspunkt, der normalt ville gøre tanken om venskab umuligt. Bogen er et levende bevis på, at verden ikke er sort og hvid.
 
 

Bogen er nr. 1. på Adlibris.com

Toplisten - Krimi og spænding
baseres på det aktuelle salg
(billedet er taget uge 3)


 
 
 
 
 

Bestil Bogen Her.

Tryk her for at bestille bogen.Beskrivelse: En actionfyldt, men også meget personlig historie om politimanden, Finn Holm, som burer de to brødre Steen Nielsen og Henrik Nielsen inde i en af danmarkshistoriens største narkosager. To gange fanger Finn Holm fra rejseholdet brødrene og får dem dømt lange fængselsstraffe. Det er en virkelig...